Featured Slider

CUCKOO FUSION TOP TIADA ELEKTRIK PON BOLEH GUNA!


BEST SELLING MODEL FUSION TOP📢
Fusion top menggunakan manual function berbeza dengan Iris & Icon. TIADA ELEKTRIK PON BOLEH GUNA!
Kelebihan Fusion Top adalah pada TEMPOH sewa beli !.
Jom ! kenali Fusion Top??
👉 Sewa beli 3thn pertama pada harga RM98
👉 Selepas itu customer
 Boleh terminate ATAU
 Tukar model lain ATAU
 Sambung bayar
Kalau berminat nak sambung bayar, Tahun 4 & 5 Cuckoo offer bayaran bulanan serendah RM80 sebulan
Suka tak dengan offer yang cuckoo bagi ni?😆😆
So, tiada masalah untuk anda dapatkan penapis air di rumah.
Sedikit info mengenai Fusion Top 🙋
 Direka khas untuk rumah
 Sesuai untuk suri rumah, orang tua & kanak2
 Suhu Panas & Sejuk
 Mudah & senang digunakan
Berminat dengan Fusion Top Cuckoo, Just whatsApp 👇👇

PERCUMA CUCKOO OUTDOOR FILTER BERNILAI RM2400!


Nak tahu tak cara dapatkan OUTDOOR FILTER CUCKOO SECARA PERCUMA?



Celebrate Birthday di Grand Lexis, PD

 Alhamdulilah umur ummi dah masuk 29 tahun ni. so tahun ni husband bawa pergi Grand Lexis di Port Dickson. actually lama dah nak pergi. kali ni Allah izinkan pergi. Masa book di booking.com kami ambil bilik yg garden view. tapi masa checkin tu Grand Lexis upgrade bilik besar, pool lagi besar FOR FREE! alhamdulilah rezeki. mungkin sebab pergi weekdays kot. kami ambil yg include free breakfast. makanan pon banyak jenis sedap bagi ummi. ok meh layan gambar hehe

 sampai sampai terus nak terjun pool tu. haha

bilik dia luas sangat. 2 katil king muat.