CUCKOO FUSION TOP TIADA ELEKTRIK PON BOLEH GUNA!


BEST SELLING MODEL FUSION TOP📢
Fusion top menggunakan manual function berbeza dengan Iris & Icon. TIADA ELEKTRIK PON BOLEH GUNA!
Kelebihan Fusion Top adalah pada TEMPOH sewa beli !.
Jom ! kenali Fusion Top??
👉 Sewa beli 3thn pertama pada harga RM98
👉 Selepas itu customer
 Boleh terminate ATAU
 Tukar model lain ATAU
 Sambung bayar
Kalau berminat nak sambung bayar, Tahun 4 & 5 Cuckoo offer bayaran bulanan serendah RM80 sebulan
Suka tak dengan offer yang cuckoo bagi ni?😆😆
So, tiada masalah untuk anda dapatkan penapis air di rumah.
Sedikit info mengenai Fusion Top 🙋
 Direka khas untuk rumah
 Sesuai untuk suri rumah, orang tua & kanak2
 Suhu Panas & Sejuk
 Mudah & senang digunakan
Berminat dengan Fusion Top Cuckoo, Just whatsApp 👇👇

PERCUMA CUCKOO OUTDOOR FILTER BERNILAI RM2400!


Nak tahu tak cara dapatkan OUTDOOR FILTER CUCKOO SECARA PERCUMA?



Celebrate Birthday di Grand Lexis, PD

 Alhamdulilah umur ummi dah masuk 29 tahun ni. so tahun ni husband bawa pergi Grand Lexis di Port Dickson. actually lama dah nak pergi. kali ni Allah izinkan pergi. Masa book di booking.com kami ambil bilik yg garden view. tapi masa checkin tu Grand Lexis upgrade bilik besar, pool lagi besar FOR FREE! alhamdulilah rezeki. mungkin sebab pergi weekdays kot. kami ambil yg include free breakfast. makanan pon banyak jenis sedap bagi ummi. ok meh layan gambar hehe

 sampai sampai terus nak terjun pool tu. haha

bilik dia luas sangat. 2 katil king muat.

Review Penapis Air Cuckoo Iris Top


alhamdulilah dah setahun lebih ummi pakai Iris Top di rumah ni. Jadi boleh lah bagi review sikit as a customer kan. ok sebelum ummi ambil Iris Top ni, kami sekeluarga beli air botol mineral di Mydin or speedmart. lepas tu tesco boleh buat delivery guna delivery tesco tapi kadang ada juga waktu air botol dia out of stock huhu. belum cerita penat mengangkut botol berliter2 tu. sado dah lengan suami ummi tengok. but the big problem is bersepahnya rumah dengan botol kosong ni. ya Allah stress ok tengok penuh gila bilik stor dengan botol. ummi suka kumpul sbb boleh bagi cleaner apartment ni. depa buat jual. 

Our First Family Photo


Alhamdulilah this is our first family photo berlima yang proper
walaupon di dalam mall je haha. background tak best tapi sebab semua senyum especially Aidan, baby susah kot nak tangkap gambar dia senyum!

bergambar dengan kids is so challenging! right?hahaha

Cuckoo Multicooker serendah RM50 sebulan je!


tahu tak semua ni masak hanya dengan menggunakan Cuckoo Multicooker? woww! terliur tak?haha 
fungsi multicooker ni sebagai air fryer, pressure cooker, oven, steamer, rice cooker. bayangkan betapa byk korang jimat tak perlu beli satu satu. dapur pon takdelah banyak gila gadget yang berhabuk tak guna haha

Penapis Udara C Model Elok Untuk Budak Budak


Bila Aathif jadi model hahaha dia dengan rela hati jadi model ummi, hehe comel je anak ummi. yang Yumna kat belakang dah nangis kenapa tak ambil gambar dia jugak. Ya Allah pening ummi hahaha