Celebrate Birthday di Grand Lexis, PD

 Alhamdulilah umur ummi dah masuk 29 tahun ni. so tahun ni husband bawa pergi Grand Lexis di Port Dickson. actually lama dah nak pergi. kali ni Allah izinkan pergi. Masa book di booking.com kami ambil bilik yg garden view. tapi masa checkin tu Grand Lexis upgrade bilik besar, pool lagi besar FOR FREE! alhamdulilah rezeki. mungkin sebab pergi weekdays kot. kami ambil yg include free breakfast. makanan pon banyak jenis sedap bagi ummi. ok meh layan gambar hehe

 sampai sampai terus nak terjun pool tu. haha

bilik dia luas sangat. 2 katil king muat.

tapi malam tidur semua nak berhimpit jugak -___-

 ni view di pintu masuk. ada microwave dan fridge

  air dia best tak sejuk. suam suam gitu.

 ayah lah jadi pelampung depa

 Aidan duduk dalam stroller je, ummi pon nak mandi jugak hehe

 budak budak suka sangat mandi pool kan?



 hehehhe macam model majalah mangga tak? :P
sorry abang kena masuk blog gambar ni. kenangan kita di hari tua nanti haha

 night view Grand Lexis

 sebelah tu macam ada main go cart for kids. tp malam dah tutup so kita main tayar je



 ni view dari tingkap toilet. tingkapnya boleh buka so nampak pool di luar. seronoknya hari hari macam ni kan
yumna bangun bangun terus duduk situ tak sabar dah nak terjun haha

terima kasih abang bawa sayang dan anak anak.
insyaAllah ada rezeki kita pergi lagi hehe