Cuckoo Multicooker serendah RM50 sebulan je!


tahu tak semua ni masak hanya dengan menggunakan Cuckoo Multicooker? woww! terliur tak?haha 
fungsi multicooker ni sebagai air fryer, pressure cooker, oven, steamer, rice cooker. bayangkan betapa byk korang jimat tak perlu beli satu satu. dapur pon takdelah banyak gila gadget yang berhabuk tak guna haha


Roasted Chicken

 kuih seri muka

 Nasi Arab Mandy

 Mac and Cheese

 Asam Pedas Ikan Tenggiri

 Goreng sosej dan popia otak otak tanpa minyak!

 Rendang Ayam

Siakap Steam Limau

haa ni ummi letak harga siap2! free gift tu sampai bulan April 2019 je tau.

serius tak rugi invest beli multicooker cuckoo ni!
kat korea mmg wajib la multicooker ni for every home.

stay tuned for the videos ok.
meanwhile boleh dah la booking satu utk dapur korang!

Love,
Ummi Cuckoo