Penapis Udara C Model Elok Untuk Budak Budak


Bila Aathif jadi model hahaha dia dengan rela hati jadi model ummi, hehe comel je anak ummi. yang Yumna kat belakang dah nangis kenapa tak ambil gambar dia jugak. Ya Allah pening ummi hahaha








comel tak saya?haha ada muka yang tak redho jadi model penapis udara cuckoo ni!haha ok la ummi dah belanja makan keropok lekor kan tadi.hehehe

eh tapi serius la weh, sejak ada C Model ni anak memang kurang sakit. bilik memang rasa nyaman gitu walaupon tidur aircond. ada aircond lagi la wajib ada penapis udara ni. every 2 weeks ummi akan cuci prefilter dia tau memang la byk gila habuk ok. eeiii kalau takde penapis udara ni, mmg ni la yang kita sedut setiap hari huhuhu


ni gambar sebelum dicuci. tebal gila habuk!


haa ni selepas dicuci beza gilaaa kan? sorry la dinding tu memang kerja anak anak, berseni sangattt hahaha

ok nampak tak sebab apa semua rumah kena ada penapis udara. serius dulu macam tak kisah sgt tapi once dah ada baby mmg kena fikir kesihatan anak lagi penting, lagipon anak ummi Aathif ni ada ekzema so mmg kena bersih la, alhamdulilah tak pernah dah flare ekzema dia.

tahu tak hanya dengan RM75.47 sebulan korang boleh dapat dah Cuckoo C Model ni, kontrak 5 tahun tapi sepanjang 5 tahun tu free semua ok, free service every 4 months, free tukar filter dlm penapis udara ni, fully warranty pulak tu sepanjang 5 tahun. mmg worth it sangat la bagi ummi.

ummi paling suka mode turbo dan baby mode!

kalau rasa korang memang memerlukan penapis udara ni, terus roger ummi,
ummi bagi special gift khas utk pembaca blog ummi, cewahhh


Love,
Ummi Cuckoo