PERCUMA CUCKOO OUTDOOR FILTER BERNILAI RM2400!


Nak tahu tak cara dapatkan OUTDOOR FILTER CUCKOO SECARA PERCUMA?



IN and OUT for RENTAL Promotion ni apa ummi?
ok meh nak cerita, promosi ni khas buat customer cuckoo yang nak sewa beli Iris Top / XCEL sahaja.
Contoh awak pilih Iris Top berharga RM94.34 (tak sampai RM100 pon) kontrak selama 5 tahun. awak boleh memilih untuk dapatkan OUTDOOR FILTER PRIME X1 secara PERCUMA! yeeee Cuckoo bagi FREE je! kalau nak beli harganya RM2400 wehhh. awak cuma perlu bayar harga servis tahunan outdoor filter tu sahaja berharga RM700. yelaaa reti pulak ko nak servis sendiri kan, biarlah technician terlatih yang buat.
seronoknya mandi air cuckoo setiap hari 👍
best tak best tak?
Tahukah anda Cuckoo Prime X1 Outdoor Filter sesuai juga untuk Condominium dan Apartment
Size dia kecil, compact and tidak makan ruang banyak ketika pemasangan di lakukan and ada juga timer untuk automatik flushing tanpa kita perlu buat Manual flushing sendiri.



nak good news lagi terus whatsapp ummi, takmau la bagitau sini.hehe
kena cepat ye. sebab promosi ni terhad kepada 15K unit terawal sahaja!