Blender Heavy Duty Bawah Seribu!

Assalammualaikum,


Cuckoo buat PROMO LAGI! ok kali ni best. Blender power atas ni harga asal RM1415 jadi RM999 je. Tak sampai seribu pon! HEAVY DUTY BLENDER tau Max Blender ni.

Ehhhh blender je pon asal nak mahal sgt?! RM100 lebih pon dah dapat kat kedai kan?

Cuba awak google harga blender heavy duty berapa? RM2000 pon ada ye. MAX Blender ni bukan blender biasa biasa, ni blender heavy duty ok. Macam food processor pon ye. Boleh blend ice dgn rileksnya. Blend daging lagilah no hal

Tak percaya tengok video bawah ni,




Gila best kan ada satu blender power ni kat rumah


cepat cepat promo ni sampai 15th June 2019 je tau!

nak dapat esok?
terus klik link ni


Klik 'Shop Now' > Tick box 'Kitchen Appliances' > Pilih Max Blender > Klik 'Buy Now'

Isi details, buat bayaran, then esok Cuckoo mai hantar depan pintu. Eh seronoknya hidup hahaha

atau rasa leceh semua ni walaupon senang gila dah sekarang boleh minta tolong ummi daftarkan, tapi ambil masa la sikit sebab manual keyin.hehehe eh takpe janji dapat blender idaman hati kan kekeke