Raya 2019

Assalammualaikum, post kali ni kita layan gambar je ok. hehe
Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin dari Ummi Cuckoo Sekeluarga

Malam raya buat puding telur ni. sedappppp nak buat lagi la ahahah

Aathif minta maaf ye kakak

tengah cari port best nak snap gambar, sini silau walaupon background cantik dah

bila anak tak nak bagi kerjasama huhu dah mcm mak cik bawang

family potrait. suka gambar ni sbb aidan ceria je

all of us. missing family ika dan abg apis

kesiannn aathif tu hahahah

my baby awwww

penat la ummi

budak paling banyak pergi beraya hahaha 

selamat hari rayaaaa

anak kedua memang pelik sikit kan :p


aidan malas nak layan ummi ayah

bulat bersama sama hahaha
tapi org tu dari kurus jadi normal
kita ni dari normal jadi gemok sikit
tapi ada orang ckp dah kurus sikit hahahaha

with yumna.

kemain lagi posing

ewahhhh

mini love, siapa ajar dia entah

mak bersama family ika dan abg apis.

dah balik rumah kita insaf buat la roasted chicken guna multicooker cuckoo hahaha