Cuckoo XCEL RM85 sebulan 7 TAHUN PERCUMA SERVIS WARANTI


Assalammualaikum,

Korang tahu tak Cuckoo ada bawa keluar promo terbaru iaitu 7 tahun goood plan is BACK!
Cuckoo XCEL ni dulu harga RM110
Now RM85 je wehhh
dah la korang dapat,

PERCUMA 7 Tahun Servis
PERCUMA 7 Tahun Waranti
PERCUMA 7 Tahun Tukar Filter
PERCUMA Pemasangan
PERCUMA Penghantaran
PERCUMA Relocation

LAGI FREE APA?
- external faucet di sinki
- piping percuma
- pemasangan & penghantaran
- TIADA yuran process RM265
Tak perlu fikir kena keluarkan duit utk servis dan kalau rosak pon Cuckoo ganti baru terus wehhhh. Semua Cuckoo tanggung! Ok kan RM85 sebulan dapat air mineral unlimited tau 😘

Siapa je tak kenal brand Cuckoo kat Malaysia sekarang kan?
Memang TRUSTED!

Meh tengok sikit real picture of XCEL, boleh la bajet nak letak mana kat dapur nanti kan
Daftar sekarang jom!
Klik je sini







Cantik kannn?
meh la beli dengan Ummi Cuckoo, saya bagi FREE GIFT sekali hehe
klik sini cepat