Resepi Kek Coklat Moist guna Cuckoo Multicooker Q10

Assalammualaikum,
15 August birthday mak jadi kami adik beradik plan nak sambut birthday sama sama
Along pon ckp mira buat la kek beli ke
Nak beli mahal jugak kan jadi sebab ada multicooker cuckoo haruslah buat sendiri kek kan haha
semua bahan beli di Aeon je

Ummi guna tepung premix Nona Luxury Moist Cake Chocolate
Sedap lah premix ni! pernah ummi beli di kedai bahan bakery kurang sedap sikit
Just tambah air, minyak dan telur.

Guna food processor masuk semua bahan dan putar dalam 5 minit
Lepas tu masuk dalam pot Q10
Set mode oven selama 55 minit
Timing ni ummi ikut instruction di kotak je hahaha

cari yang ni tau.


Dah siap hiaskan dgn chocolate syrup hershey dan strawberry!
Nampak cantik kan kek ummi haha
Senang je buat kek sekarang kan
Eh ada tau orang beli multicooker cuckoo buat businesss jual kek
Yelah multicooker cuckoo ni rm70 sebulan dah boleh dpt
Dia buat jual kek tu rm60++ sebiji
Buat jual 2 biji lepas dah modal
Haa kalau sehari dpt jual sebiji, sebulan dah berapa kan
Bijak bijak

Korang berminat nak ada multicooker ni just roger je ummi ok
www.wasap.my/601133066303


Q10 ni best sebab ada mode oven! macam macam boleh masak!

Serius sedappp semua makan ckp sedap
Aidan tak nak pandang camera haha sambut di pizza hut je. gigih bungkus letak kek dalam kek stand

Selamat harijadi mak yang ke 59
Semoga mak dipanjangkan umur murah rezeki
Korang doakan mak kita sihat selalu ye


Terima kasih along dan abg ijad belanja makan malam tu. murah rezeki korang. Alhamdulilah dapat buat kek untuk mak <3